FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

torsdag 28 april 2011

Rosa rosor


God morgon alla rosor!!

Åh så skönt man sover när man har tränat
och man vaknar med en sån skön
känsla i kroppen. :))

För många år sen så fick jag höra av någon som sa att man skulle ju aldrig drömma om att inte borsta tänderna, äta, duscha etc men att sköta sin kropp genom motion det skippar man, det som är absolut det viktigaste.
Det som får vår kropp att må bra på många olika sätt.
Märkligt det där och jo, jag själv är ju också en periodare när det gäller träning, trots att jag vet att jag mår sååå bra av det. Så jag hoppas jag orkar hålla i det.....
 iaf till vintern. :)))

Hur gör ni?
Tränar ni regelbundet?
Vad tränar Ni?


Ha en underbar dag och var rädda om Er.

KramPS.....Dom rosa rosorna är köpta på inredningsbutiken Vitt & Vackert och dom gav jag bort i påskpresent. :)) Dom är inte äkta men ser verkligen ut som det. :)

3 kommentarer:

Erika sa...

Visst mår man bra av att träna. Jag älskar spinning men har nu högt blodtryck och får mest syssla med lugn träning (blä). Jag brukar simma före jobbet ett par dagar i veckan. Sedan cyklar jag kors och tvärs - i dag ca 1,5 mil. Hundpromenader dagligen gör också sitt till. När det är sol och vår är det extra härligt! Kram!

Therese sa...

Jag önskar att jag tränade över huvudtaget! :-S Usch, jag är verkligen askass på det.. tränade massa fotboll som ung, men det var ju länge sen! haha! Sen tränade jag på gym ett tag, mådde riktigt bra under den tiden.. men sen vet jag inte va som hände! Önskar att jag hade motivation!!!

Kat sa...

Ja, det där med periodare känner jag igen. Just nu är det lite mellanperiod men vintertid är det spinning, simning, skidor och sporadiska gym-visiter. Sommartid cykling, promenader, löpning (iaf lunkning) och simning/vattengympa. Men som sagt - jag är periodare jag med. Hatar hösten när det blir mörkt och kallt, då kommer jag ofta av mig med träningen trots att jag mår bättre av den. /Kat

Skicka en kommentar