FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

fredag 1 april 2011

Take on me

                                             I´m back....


Bild från nätet
                                          Go kväll på Er!


Känns som jag har varit borta jättelänge från bloggen, men det blir väl så när man är på resande fot. Jag hade dock med mig både kameran och datorn, men jag är nog lite väl optimistisk som tror att jag ska hinna med sånt när man är på konferens/forumträffar. :))
Men nu är jag tillbaka! :))

Såg att Morten Harket från gruppen A-ha var med på Skavlan ikväll, tyvärr så missade jag det. Kanske kan se det via nätet. För nog kommer ni ihåg den norska gruppen A-ha som hade värsta hiten med "Take on me"? Det var 1985 och dom var en var en norsk pop - synthpop och new wave grupp med tre medlemmar. Totalt inklusive singlar och EP-skivor har a-ha sålt över 70 miljoner skivor. Helt fantastiskt!!

                         Såg ni på Skavlan? Här kan ni iaf lyssna på Take on me.


                                       Ha en fortsatt skön kväll. :))

                                                    KramPS...... Julen 1985 var nog min bästa jul, vi hade precis flyttat in i vårat nybyggda hus, jag hade eget rum, kom upp på julaftonsmorgon och tomten hade varit där och lagt paket under granen. I mitt ena paket så fick jag just singeln "Take on me" och den spelade jag om och om igen. I ett annat paket så fick jag ett par vita örhängen och kände mig sååå fin den julen med dom örhängena. :) Tror jag har dom kvar så jag kan visa Er dom i nått inlägg. :) Jag minns det julen med en varm och härlig känsla. :)

1 kommentar:

Heart & Home sa...

Åh, A-ha, var en av mina favoritgrupper på 80-talet. Vem var inte kär i Morten på den tiden.
Var gång jag ser videon får jag sådana härliga tillbakablickar från min ungdom. :)

Skicka en kommentar