FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

tisdag 22 februari 2011

♥ LEV ♥ ÄLSKA ♥ SKRATTA ♥

                     

                      God morgon kära bloggare!

                                Jaha, då var man vaken igen då och det var ännu en ny dag!!  :))

I helgen så hittade jag några kärleksbrev och några fotografier i en låda som jag har: :))) Det var mysigt, trevligt och många härliga minnen pluppade upp. Några brev var på engelska och med några ord på italienska...det ni!! :))  Jag träffade en kille i London för många många år sen som var (är) italienare och vi brevväxlade ett tag. Tyvärr så tappade vi kontakten efter ett tag... Han pluggade till ingenjör i London och efter ett tag så flyttade han till Tyskland. Det var trevligt så länge det varade och jag kan än idag fundera på honom och hur han har det. :)

Det var gamla hederliga brev vi skickade, så det var till att köpa frimärke och lägga på brevlådan...det känns som att det är ett minne blott. Eller hur? Det var inte frågan om internet och sms.
Låter som stenåldern. ;))

Brukar Ni skriva kärleksbrev? Kärlekslappar? Få kärleksbrev/lappar?

Som ni vet så rensade jag och sorterade bland mina smycken, även där kunde gamla kärlekar göra sig påminda. Jag har nog haft "tur" genom åren som har fått några fina smycken av mina pojkvänner.

Men det är inte det viktigaste, utan det är att man älskar varandra, att man ska skratta tillsammans och att man ser till att leva livet. Vi har bara ett liv och det går fort, så ta tillvara på livet med dom ni älskar och håller kär. ♥  Sånt som man mår riktigt riktigt bra av. :)


Ha nu en strålande dag!!
Kram från mig

2 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Kul att hitta saker i sina gömmor.
Ha en bra dag du rara, som alltid är så snäll. Stor kram Stina

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå mysigt med kärleksbrev..förstår att du är rädd om dom för det är ju inte så vanligt nuför tiden tyvärr.
Önskar dig en fin dag rara du:)
Kram Susanne

Skicka en kommentar