FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

tisdag 8 februari 2011

LYCKLIGT LOTTAD

                        Visst är man lyckligt lottad här i livet?


                                              

                                                               God morgon!

En ny dag och nya möjligheter! Eller hur? Visst är vi lyckligt lottade här i livet och i Sverige? Vi har tak över huvudet, mat på bordet, vi kan betala våra räkningar, en varm skön säng att sova i om nätterna, familjen ♥ vännerna, vi är friska (förhoppningsvis) och en massa annat. Dock är det inte alla som har det och JUST därför borde vi vara mer tacksamma för det vi har. :)))

Jodå, jag kan också gnälla över saker o ting men ibland blir man lite extra påmind att man ska uppskatta det man har här i livet inte det man saknar. :) ♥

Nog med predikan nu från min sida, nu lever vi livet istället! Kör hårt! Ta vara på dagen.

"Leva livet nu ska jag leva livet....dom ska få se vem dom roar sig med" 

Kram kram ♥


PS....Igår fick jag rå om tre av mina nära och kära. Min ena kusin och hennes fina barn kom förbi på mat och fika. ♥ Ja, och min fina son förstås. :)

1 kommentar:

Annika sa...

Tisdag betyder Mormorsdag för min son.
Jag gör ingenting, känner mig faktiskt lite småkrasslig, liksom sådär så att man inte vet om nåt skall bryta ut eller inte.

HM....ni har helt klart ett helt annat sortiment på erat Willys. På dessa krukor stod det verkligen "Ann-Sofie", och de var blåa:)

Jag håller med om att man måste försöka leva livet, jag i min depression har fullt sjå att ha näsan ovanför vattenytan, men det blir väl bättre. Har fått ett tragiskt besked inom familjen. Cancer. Så det kanske känns mer tungt just nu.

Ha en underbar dag i solen. Jag ska lägga mig under pläden en stund.

Kraaam

Skicka en kommentar