FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

torsdag 17 mars 2011

DEL 2

           
             Innan det är sommar.........
Så måste jag ju visa några fler bilder som jag har tagit under vintern
Go kväll kära läsare!


Jag älskar att ta kort och det vore ju fantastiskt att ha en egen portfolio så att man kunde visa upp sina bilder för proffsen.  :)) För jag skulle tycka det var kanon att bli bedömd utifrån dom bilder jag tar och få feedback på vad jag bör tänka på, vad är bra och vad som är mindre bra. Det skulle ju göra mig till en bra fotograf. :))


Någon som vet hur man gör en portfolio? Vilka mått ska det vara på korten? Hur går man tillväga? Kostnad?Kram på Er och sov så gott när det är dags att inta skönhetssömnen. ;)
Kram till ErPS.....Tänk i sommar när man kan ta en massa härliga kort på blommor, vatten, humlor, sol o bad, grillning, glada människor, midsommarkransar, mjukglass och en massa annat. Härligt!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

om du ska fota humlor då måste du ha ett bra objektiv, för jag vet, att du inte törs gå så nära.
Kram o godnatt till dig från mamma

Hildas hem sa...

Det finns nog inga standardmått på en portfolio, vad jag känner till. Huvudsaken är att det ska vara snyggt och stilrent. Köp dig ett snyggt och enfärgat album (gärna spiral) i svart eller vitt med tomma ark och klistra in dina finaste bilder i ganska så stort format, minst 13x18, gärna ännu större, en bild på varje sida.
Det blir en alldeles utmärkt portfolio och kostar nog inte så mycket.

Hoppas att du har en fin kväll!
Kram Sofia

ps. dina vinterbilder var underbart vackra!

Skicka en kommentar