FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

tisdag 1 mars 2011

Såld på hus

                        

                        God morgon

Jag kan verkligen bli helt såld på hus!! Det finns såå många fina hus och helt fantastiska inredningar. Det här är en av dom. Kolla in dom här fönstren, den långa hyllan som går längs väggen, perfekt att duka upp en god frukost på den, midsommarmaten, julbordet och där emellan kan man ha fina inredningssaker eller massor av blommor ståendes på den.

Har ni sovit gott denna natt?
Vad tycker ni om denna bild?


Jag gillar det stora bordet med många sittplatser så att alla kan få plats. Det svarta bryter av så fint mot det vita och det gör sig bra att ha överdrag på stolarna. 
Detta är ett rum helt i min smak. :))

Jag älskar arkitektur och är väldigt intresserad av detaljer på hus som är byggda förr. Så mycket fina snickerier och de la verkligen ner tid, energi och kärlek på att göra husen fina.
Då och då är jag på hemnet och "snokar" runt bara för att se alla dessa fantastiska hus och dess inredningar. Jag kanske inte är ensam om det? :))

För många år sen så hade jag turen att fick följa med mitt ett ex till Stockholm då han skulle dit på ett jobb. Gissa vart....jo på självaste Strandvägen i Stockholm....jag säger bara WOW!! Vilka våningar!! Inredningen kanske inte är helt i min smak, men det var en upplevelse att gå runt i dom våningarna. Kan ju säga att dom som bodde där saknade inte "cash" och inte nånstans att bo för den delen heller. :))) Många av dom ägde några lägenheter och hus. Jag minns så väl ett par som var i sin sommarstuga i Danmark. Hmmm....det visade sig att sommarstugan var ett stoooort hus vid havet.  ;))
Jag såg ett kort på "sommarstugan" och det var inte en sommarstuga som jag är van vid. :))


Oooopsss....


Tiden går fort när man har roligt, dags att dra till jobbet igen.
Men det var lite från mig denna morgon. :)

Ha det bäst därute alla bloggisar!!

Tjingeling från migPS......jag har under många år jobbat som mäklarassistent och var på väg att utbilda mig till mäklare, så blev det dock inte. Men jag har alltid älskat hus/arkitektur och inredning så det var väl egentligen helt naturlig att jag hamnade i den branschen. Men nu jobbar jag med andra saker, men det är en annan historia som vi kanske tar en annan gång. 5 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Härlig bild. Jag är också och spanar på Hemnet då och då.
Kram Stina

VillaKarlslund sa...

Hemnet är lätt beroendeframkallande.
Spanar också där .
Härlig blogg du har.
Kram Tina

VillaKarlslund sa...

Jag har en liten present till DEJ inne hos mej.
Tina

Cajsas Faster sa...

Hej, hittade till dej från Villa Karlslund..
Kul med nya bekantskaper, nu blir jag följare hos dig!
Hoppas du mötte många roliga saker idag!

Marie

♥ Fyra årstider sa...

Visst är det spännande med hus och inredning..det roligaste intresse man kan ha:)
kram Lotta

Skicka en kommentar