FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

onsdag 2 mars 2011

Fryslort och drömmar

                    

                      BRRRrrRRrr......
                
              
                            Go kväll kära läsare!!   
                                                       Hur har ni det? 


Jag sitter i soffan med mitt duntäcke och fryser!! Brrrrr......Jodå, jag har värmen på fortfarande..hahhaha....men jag är en fruktansvärd fryslort som tycker det är kallt mest hela tiden. Och jag borde krypa ur täcket och gå ner i tvättstugan och hänga lite tvätt....men ja, inte riktigt än..."ska bara" värma mig lite till och drömma mig bort till Västindien -Guadeloupe. (Bilden är lånad från nätet)


                                      Hur HÄRLIGT vore inte det att få vara där?? 
                                        Kanske nån av Er bloggisar har varit där?


Uppifrån ser Guadeloupe i Karibien ut ungefär som en fjäril. Öns "halvor" har lite olika karaktär, på flera sätt. Den östra är den livliga med flest hotell, sockerrörs-och bananplantager, affärer och restauranger. Den västra ön är en vulkanö som huserar en aktiv vulkan, djungel och tropisk regnskog. Öns halvor är sammanlänkade av ett mangroveträsk.
På de båda öarna finns allt. Naturen med havet, regnskogen och bergen. Palmer, sand och turkost vatten. Starka färger, varma människor, heta rytmer och smaker som du kanske inte ens upplevt förut.

Dit vill jag nån gång i mitt liv. Nu kikar jag på "Korrespodenterna" på Svt 2 och dom är i Brasilien och Peru, dock är det inte några vackra bilder därifrån. Tyvärr...


Med det önskar jag Er en god kväll och sov så gott när det är dags för skönhetssömnen. ;)))


PS.....Idag fick min son ett vykort från Thailand. Hans farmor är där med en vännina eftersom farfar är lite flygrädd. :)) Imorgon blir det kalas här hemma i stugan och jag ska dessutom bara jobba halva dagen. :) Inte nog med det....det är också torsdag! Ja, ni förstår vad jag menar!? Snart helg igen. :)

2 kommentarer:

A House With A View sa...

Hihi jag känner igen mig i det där... fryslorten på kvällen håller till under pläden och får INGENTING gjort :)) Fast inte idag för jag har precis kommit hem från sonens bostad där vi fixat inför hans inflytt! Men nu jäk....ar är det så där kallt igen, bums i säng och lägga kalla fötterna på makens rygg, haha.

Häärlig bild!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Annika sa...

Hej Fina Vän!
Nu är vi hemma igen efter att ha varit på sportlov i stugan. Du kanske minns att vi hade stuga i Järvsö(?) (som vi sålde) och nu har stuga i Karlsborg, där min Älskade Farmor växte upp. Vi är där så ofta vi kan och över lov och så¨nt. Denna vecka har grabbarna (JR och SR) varit sjuka så vi har inte gjort annat än att slappa.
Jag har läst ikapp och du har verkligen hunnit med:)
Fast....nu får du inte fega ur. Förverkliga dina drömmar!!!!!
Du är ju SÅÅÅÅ duktig.
Varför inte börja som bröllopsfotograf, vara med hela dagen från uppvaknande till sen natt och fota allt. Jag vet att det är svårt att få folk som är bjudna på bröllop att fota, de vill ju "vara med" själva.
Dop?
Registrera firma och sälj dig själv. (Det lät ju inte så bra...haha)
Du får ju chansen att jobba in dig på det viset.

Go for it!!!!!
Puss, kram!

Skicka en kommentar