FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

måndag 14 mars 2011

Det blir aldrig som man har tänkt sig......

       
       En helt vanlig måndagmorgon.........                                           
      
                         Hej på ErTanken med min blogg var inte att det skulle vara sorg i den men det blir det idag. Jag skulle blogga om livet, inredning och fotografering. Men till livet hör också döden även om vi inte vill det. Ibland går det alldeles för fort här i livet och döden kommer snabbare än man hade tänkt sig. :((  När jag kom till jobbet idag så flöt det på och jag fick en hel del gjort. Plötsligt så ringer telefonen och jag svarar...........får då ett besked från en chef att en vän och kollega hastigt hade gått bort under söndagen. Vilket  CHOCKbesked!!


Dagen har varit tung och det blev inte så jättemycket gjort under resten av dagen. Men nu är jag hemma och tankarna far runt i mitt lilla huvud. Vi, jag och min kollega skulle prata förra veckan då hon ville prata med mig om en sak, men tiden räckte inte till (hmmm...) och imorse innan jag åkte till jobbet så tänkte jag att jag skulle prata med henne under dagen.....


Så var rädda om Er, varandra, lev livet, skjut inte upp saker o ting......ja, lättare sagt än gjort jag vet. Men jag ska iaf försöka att leva ett bra och roligt liv så länge jag lever. Man får sig alltid en tankeställare när något sånt här inträffar.

                                       Vad är meningen med livet? Egentligen......

                           
                          Kram

                        

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Men vilken hemsk chock! Jag skulle bli helt handlingsförlamad om jag möttes av ett sådant besked... För mig som förlorat min mamma så kan jag bara hålla med om man ska inte skjuta upp viktiga saker, som att tala om hur mycket man uppskattar varandra.

Skicka en kommentar