FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

fredag 4 mars 2011

TGIF

             

              God morgon kära läsare!!

Hur har ni det denna fredagsmorgon?


Jag vaknade till och med före klockan idag och känner mig ganska pigg. Så härligt att vakna så och att det dessutom är fredag gör det hela bara ännu bättre. :)))


Jag säger bara; TGIF
och jag tror ni håller med?


Jag hoppas att helgen bjuder på sol, takdropp och lata dagar, så att jag kan ta med mig min käre vän Canon ut på en promenad så jag får öva på all den teknik som finns i kameran. Vi har inga planer för helgen och brukar sällan ha och det är skönt. Eftersom veckorna är fullspäckande med div möten och annat så är det skönt att vara fri på helgerna. Min son slutade med hockey för 2 år sen, så vi har inga träningar eller matcher som det ska skjutsas till och det är väl både på gott o ont naturligtvis.


En helg i fjällen vore inte så dumt!


Jag har varit mycket uppe i Sälen under mina år, men dom senaste 3 åren har det inte  varit så mycket. När jag växte upp så var vi alltid där på loven och åkte skidor och hade matsäck med oss, varm choklad, smörgås och apelsiner. Härligt!!

Från det att jag började gymnasiet så hyrde alltid jag och mina tjejkompisarna en stuga på sportlovet och åkte slalom och snowboard.
Sen intog vi också "Ski & Rock" som är varje säsong i slutet på april. :))


Men nu ska jag inta fredagens jobb så att det blir helg någon gång. :))


Så jag önskar Er en fantastisk dag!!
Tjingeling så länge

2 kommentarer:

SaGaa sa...

Tack kära du för presenten!!

kramar i massor SaGaa

Thelma Louise sa...

nydelig vinterbilde.:-) nesten sånn hos meg i dag også...Nå har jeg sett tv bilder fra byen min...og Norge slo Sverige i stafetten.:-)) Grattis med sølvet.:-) En god helg til deg.:-)

Skicka en kommentar