FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

söndag 30 januari 2011

Hemma hos oss

Söndagen lider mot sitt slut....

Här ser ni skåpet som jag har visat förut som jag har fått av min mamma.
Ni håller väl med om att det är betydligt snyggare i VITT!?  :)
                           Go kväll alla läsare av min blogg!  :)

Efter att ha visat en massa bilder på naturen så tänkte jag visa några bilder hemifrån oss.Det här är ett stort klädskåp som jag har fått av mormor (och morfar) och jag lovar att det är proppfullt med kläder! Hur är det möjligt? (+ att jag har en garderob som är full) Och ändå har man inget att ha på sig....känner ni igen det?

Visst är det en snygg tapet? Noooot!
Men den hänger kvar sen sonen hade det här sovrummet och det står på tur att få sig en "makeover". Tack o lov så är det bara på en liten vägg, precis bakom skåpet och man ser inte tapeten när man går in i sovrummet.
                         Min fina "stjärnlampa" som jag har haft i många många år.                         Avslutar med denna bild, så får ni ser mer en annan dag.


Idag har vi städat och tvättat så att vi är redo för en ny arbetsvecka och jag ska dessutom bort 2 dagar på konferens. Vi har varit till sonens farmor och farfar en sväng, då sonen behövde ett rör till sitt skolprojekt. Han gör en katapult och den ska testskjutas imorgon. Lycka till!! :))

Nu ska jag stryka lite för att snart börjar SOLSIDAN!! Det får man inte missa!

Ha en skön söndagskväll och hoppas ni känner er utvilade inför en ny arbetsvecka. :)
Kram från mig

4 kommentarer:

Anonym sa...

skåpet har blivit så mycket finare i vitt, tur att jag gav det till dig som orkar fixa lite, sån var jag förr nu är jag bara så slö.
kram
mamma

milla - andante sa...

Ska också kolla solsidan strax!:)

Skåpet är väldigt fint i vitt!!!

Kram

Zinkhjärtat ♥ sa...

Javisst blev skåpet finare med lite vit färg:)

Stor Kram Annelie ♥

Hanna sa...

Hej!

Tänkte fråga vart du köpt stjärnlampan? Jag hade en sådan förut, men exet tog den när vi separerade och vill så gärna ha den igen... Har du annars tips var jag kan finna den?
Mvh Hanna

Skicka en kommentar