FOTOGRAFERING INREDNING TRÄDGÅRD LIVET

torsdag 20 januari 2011

Jag vill vara kreativ!

Min kollega och tillika ägarinnan av inredningsbutiken Vitt och Vackert och hennes butikspartner är på Formex mässan och jag är sååå nyfiken vad dom hittar för fint som dom kommer ta hem till butiken. Jag ska hålla utkik på deras hemsida för där kommer det kanske upp några smakprov från mässan.

Min blogg har blivit läst över 1.000 gånger!!! Tjooohoooo!! Det är ju mer än vad jag kunde tro och verkligen värt att firas! Hur jag ska fira det vet jag inte...inte just nu iaf. :)

Tack till min barndomsvän Annika ( och Er andra) som skriver så fina inlägg på min blogg!
Det värmer! Jag har också stått inför många många vägskäl i mitt liv och som jag skrev i ett tidigare inlägg så har det varit så igen. Jag känner att jag vill fotografera, inreda, blogga, gör layouter, reklam etc. Vara kreativ!
Har pratat med en annan kollega som är keramiker och även fått se några kollektioner som hon har gjort och OJ OJ va roligt det skulle vara att få dreja igen och göra sina egna saker. Kanske en sån här fin kanna?!
Jag har inte drejat sen jag gick på lekis och jag älskade det redan då!
Dock är det 30 år sen! Huuuuughhaaaa.... ;)))

Dukarna ligger kvar på bordet i hallen och jag ska inte måla dom vita......än iaf. Borden är så fina som dom är och bryter av mot allt annat som är vitt i mitt hem.

Ha en skön kväll!
Kram

2 kommentarer:

Malmkakan sa...

Ojj, här händer det saker ser jag! Va du är aktiv och uppdaterar ofta. Här hade jag lite att läsa ikapp. Kul!
Jag vill oxå vara på Formex. Gud va kul, fast frustrerande att inte kunna handla...

Grattis till dina 1000besök!

Kram,
Cecilia

Annika sa...

Vilken ära att bli omnämnd i din blogg!Tack.
Ja, jag kommer nog att skriva inlägg om du har funderingar och frågor, det är alltid roligt att höra andras infallsvinklar.Man kan alltid se många saker på olika håll.
Du har en kanonfin blogg och jag blir glad av att läsa den. Den GER mig energi.
Min man frågade nyss vems blogg det var när han tjuvläste ovanför min axel. Jag svarade att du är en gammal barndomsvän. Jag fortsatte med att säga att "det är en kompis jag säkert, nu, så här långt efter vi sist sågs, skulle kunna ringa och gråta ut hos och som skulle ställa upp på mig". Jag hoppas och tror att du är samma "gamla" vän jag är van vid:)
Den bästa av de bästa.

Varm kram!!!

Skicka en kommentar